A Lincolnos ügyvéd, akinek célja, hogy a bíróság kimondja ,,Nem bűnös”

Idén nyáron már a második évaddal jelentkezett a Netflix kínálatában Az Igazság ára, amely a The Lincoln Lawyer könyvsorozat alapján készült. A történet főszereplője a Lincolnos ügyvéd, Mick Haller, aki a becenevét az autójáról kapta, mert életének egy időszakában annyira a munkájának élt, hogy nem irodában dolgozott, hanem az autójában. Mindkét évad 10-10 epizódból áll, amelyek 45-55 percesek.



 

Baleset. Szerfüggőség. Kényszerszabadság. Visszatérés?

 

Az első évadban a főszereplő nagy visszatérését követhetjük végig. Bonyolítja a szálakat a tény, hogy egy olyan ügyvéd helyére lép, akit meggyilkoltak, feltehetően pont az egyik ügye miatt, amelyet ő örökölt meg. Az évadon át tartó nagy ügye – a többi mellett – a gyilkossággal vádolt milliomos védelme, akit a felesége és annak szeretőjének meggyilkolásával vádolnak. A sajtó mindvégig nyomon követi a fejleményeket. Minden követ és eszközt megmozgat annak érdekében, hogy felmentsék ügyfelét, aki mindvégig kitart ártatlansága mellet. Sikerül a bíróság és a közvélemény előtt is felmentenie?

 

A második évadban egy egészen más karakterű Mick Hallert ismerünk meg, hiszen a sajtónak köszönhetően médiasztár vált belőle, aki magazinok címlapján pózol, és interjúkat ad. Emellett rengeteg ügye van, és ebben az esetben is van egy nagy ügy, ami egész évadon át tart. Izgalmassá teszi az a tény, hogy ügyfeléhez korábban gyengéd szálak fűzték. Hogy miként teljesít ilyen körülmények között, és sikerül-e ernie a felmentést nem csak rajta, hanem csapatán is múlik, akik mindent megtesznek azért, hogy segítsék munkáját. Elve az, hogy nem számít, ő mit gondol, csak az, hogy a bíróság kimondja ,,Nem bűnös”.

A rajongók örömére a készítők bejelentették, hogy várható a 3. évad, ami feltehetőleg hasonló fordulatokkal és izgalmakkal lesz gazdag, mint amit a nézők megszokhattak ettől a sorozattól. Addig is nézzetek rá ti is az eddigi részekre a Netflixen!

 

Nyitókép forrása: Netflix

Szabó Mónika

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments