Két Kriszta és Mr. Harry Styles

Január 19-én kezdődött minden. Két külön helyen, két, akkor még ismeretlen lány szenvedett a számítógép előtt, hogy majd július 13-án Harry Styles budapesti koncertjén lehessenek. Bár eredetileg mindketten egyedül mentek volna, közbeszólt a Perspi. Az egyik gyűlésen megismerkedtek, megbeszélték, megtervezték, és megindultak. Na tippek, hogy mit hallgattak a 10 órás vonatúton?

 



Réges régen, még a karantén idején született egy #ismerdmegapersit interjú, benne egy kívánsággal:


„…azonban, ha mégis elrugaszkodnék egy picit, akkor egy Harry Styles koncert mindenképpen össze kell jöjjön.”


Nemrég egy másik hasonló interjúban pedig társra talált:


„…és a harmadik a kívánságom: egy Harry Styles koncertet végigbulizni. Az úgy nagyon menő lenne.”

 

A kívánságok valóra váltak, hőseink pedig a magányos utazás helyett végül együtt vágtak neki az útnak. Ezek ők 6 hónap után, az említett napon, július 13-án a régóta várt koncert előtt.

 



Mint tudjuk ez nem egy akármilyen koncert, így nem is lehet egy akármilyen outfitben menni, szóval hónapok munkájába telt, hogy a lányok így nézzenek ki a koncert előtt 4 órával. 




Hogy miért kellett ilyen hamar elkészülni? Mert 2 órát álltak sorba Harry-s merch termékekért. Megérte? Egyértelműen. Főhőseinket semmi sem tántorította vissza, kivárták a sort, majd ismét kivárták a sort, hogy bejuthassanak az Arénába. S ekkor már csak 2 óra volt a koncertig. Bár a jegyük nem egymás mellé szólt, sőt az Aréna két ellentétes végébe volt a helyük, ők ezt is megoldották, mint minden más felmerülő problémát.



És ezután eljött pillanat, megérkezett Harry, pontosan 3 perces késéssel, és kezdetét vette a rég várt show. Bár a hölgyek az élményre koncentráltak, néhány videó is készült, de a maguk érdekében azokat inkább nem osztják meg veletek, mert 80%-ban az ő hangjukat lehet hallani, és Harryét csak 20%-ban. Cserébe le lehet csekkolni a menő tiktokjaikat.

 

2 órával később, ami csak néhány percnek volt érezhető, a lehető legboldogabban sétáltak ki az Aréna kapuin, azt mondogatva, hogy ezt soha semmi nem fogja überelni. Maximum egy újabb koncert, amit terveznek is.

 

Egy életre szóló élményt és egy budapesti kiruccanást maguk mögött hagyva, mosollyal az arcukon, emlékekkel betárazva vágtak neki a kevésbé izgalmas 10 órás vonatútnak hazafelé, ahol egy cikket megírni is volt idejük.

 

Ezek lennénk mi: a perspis Kriszták.


Takács Kriszta és Poka Kriszta

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments