Ingyen jegyet osztogat a Vibe Fesztivál


Már csak 18-at kell aludni a legújabb magyar fesztiválig. A marosvásárhelyi VIBE július 6–9. között csoportos kedvezménnyel várja a fesztiválozókat. Az akció mellett már megvásárolhatóak a napijegyek, sőt a részletes, helyszínekre lebontott koncertprogram is elérhető.

Öt emberből egy ingyen bulizhat július 6–9. között a Maros-parton. A VIBE szervezői csoportos kedvezményt hirdettek, így minden ötödik bérletvásárló ingyen fesztiválozhat (az akció június 20-ig tart). Illetve már kaphatóak a napijegyek is, amiket Kolozsváron a KMDSZ irodában, a KIFOR irodában, a KMDT-nál vagy Bulgakov Caféban tudtok megvásárolni.

A részletes koncertprogram is felkerült a marosi fesztivál honlapjára és az online napijegyek is elérhetőek lettek. A szervezők három új fellépőt jelentettek be: Kis Grófót és Pixát, valamint a népszerű magyarországi reggaebanda, a Riddim Colony is fellép majd a VIBE-on.

A nagyszínpad neve Magenta Stage lesz, ahol többek között Wellhellóra, Margaret Islandre, Brainsre, Intim Torna Illegálra és sZempölre bulizhattok majd. A Yellow Stage (kisszínpad) húzónevei az AKPH, Kelemen Kabátban, Hősök és a Bëlga lesznek. A Blue Arénában (eddig Party Aréna) lépnek fel a fesztivál nemzetközi előadói, Borgore és a Pendulum DJ Set, de neves magyarországi (Chris Lawyer, Sterbinszky) és hazai DJ-k (Shiver, Detour) is helyet kapnak. Az erdélyi előadók (többek között Quidbop, RGDN, Vekt!, Dodo) a Kompgyárban (eddig Alter Stage) mutatkoznak be, amely a volt kompkikötő közelében lesz, és a készülőben lévő, a sZempöl zenekar által jegyzett fesztiváldalban is hangsúlyos szerepet fog kapni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments