Van még új a KOMMnap alatt

2023. december 8-án veszi kezdetét a 15. Kommunikációs Napok, 16:45 órai kezdettel a Traian Moșoiu 71-es szám alatt található Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar főépületének 101-es termében. Az idei konferencia témája „Van még új a KOMMnap alatt”. Célunk a kommunikációtudomány múltjának felelevenítése, jelenének megvitatása és a jövőről való elmélkedés. Ennek segítségeképp az idei konferencián is számtalan, érdemes előadót látunk vendégül, akik a kommunikációtudomány különböző területein kamatoztatják tudásukat.




A pénteki nap folyamán velünk lesz a Sávlekötő podcast stábja, Babaitisz Jorgosz (Lil Frakk) és Gabnay Máté személyében; Miki357 magyarországi kliprendező, valamint az egyetem román tagozatának oktatója, Mihnea Stoica.

A szombati programban három akadémiai előadó is felbukkan: dr. Seer László egyetemi oktató, dr. Pólya Tamás a Pécsi Tudományegyetem oktatója, Andreea Voina, illetve dr. Kádár Magor fél órában foglalja össze a Kommunikációs Napok elmúlt 15 évét.

A rendezvény egyik legkomplexebb kerekasztal-beszélgetésének témája az erdélyi magyar sajtó jövőjét illeti, amelyen megívottjaink Újvári Ildikó, Vig Emese, Fall Sándor és Kovács Péter lesznek.

Itt lesz továbbá Hatházi Rebeka, látványtervező, Takács Dániel, televíziós szerkesztő, Molnár Tamás, a Diversity Advertising kreatív igazgatója, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diákjai, valamint az Egy asztalnál podcastet képviselve Márky Anna és Kovácsovics Lili.

A rendezvényt továbbá megelőzi dr. Benedek István Városok online márkakommunikációja című kötetének bemutatója, december 7-én, az egyetem T1-es termében, 19:00 órai kezdettel.

Közlemény

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments