Erotikus? Ide vele!

Míg a férfiak a garázs falára akasztották ki kedvenc magazinjukból kitépett posztereiket, addig a nők számára nem jutott túl sok ehhez hasonló olvasmány. Ma már úgy tartják, a nők számára az erotikus könyvek olyanok, mint a férfiaknak a pornó.



Már egyre kevésbé számít tabunak az szexualitás, így az irodalomban is egyre több olyan romantikus regényt találunk, melyben a gyengédebb jelenetek is helyet kapnak. Természetesen már nagyszüleink is olvashattak hasonlókat, hiszen a ponyvaregények sem szűkölködtek a szaftos leírásokban, ám az olcsó és egyszerű művek helyét ma már más uralja.

 

Az erotikus irodalom nem csak ezt a bizonyos témát boncolgatja, hanem érzelmi szempontból közelíti meg az erotikát, így nem csoda, hogy rengeteg nő érdeklődését kelti fel ez a műfaj. A hétköznapi nő gondjaitól menekülve keresi azt a meglepetésekkel, és kiszámíthatatlan fordulatokkal teli műfajt, mint ez. Olyan dolgokat jelenít meg, melyek nem ábrázolják pontosan a valóságot, így a szórakoztatást tűzik ki fő célul. A meseszerű történet mellett, a tökéletes férfi képe, és a szenvedély sokakat arra ösztönzött, hogy átgondolják vágyaikat, vagy éppen olyan problémákra kaptak választ, melyek eddig a szőnyeg alá voltak söpörve.

 


De mit eszik a háziasszony és a tinédzser is a Szürke ötven árnyalatán?

Az utóbbi évek egyik legfelkapottabb erotikus regényét nem sokan merik felvállalni, pedig nem véletlenül vezette az eladási listákat E. L. James könyve. A popkultúrába véglegesen beírta magát, hiszen százmillió feletti példányszámban kelt el, és több mint 50 nyelvre fordították le. A nagysikerű könyvsorozatból pedig film is készült, amivel még több embert elért, így még többen imádták ezt a szado-mazo kapcsolatot bemutató történetet. Egyszerűségével, és az előbb említett irreális voltával, az olvasók egy olyan ismeretlen világba kerültek, ahol a férfi dominancia veszélyesen agresszíven uralkodik, és ahol a fiatal lány felemelkedhet a milliárdos szintjére. Egy tapasztalatlan lány, aki által megláthatjuk a sötét, rejtett titkokat. Így talán nem meglepő, hogy a legváltozatosabb korosztály számára is tartogatott valami érdekeset, figyelemfelkeltőt.

Semmi esetre sem szeretném a lelkes olvasókat további példák nélkül hagyni, így jöjjön egy rövid összeállítás, melyben mindenki találhat műfajon belül kedvére valót.

 


Lakatos Levente: Szigor

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?

Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.

Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?

 


Elle Kennedy: The Deal Az üzlet

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

 


Borsa Brown: Az Arab

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.

Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.

Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?

Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia trilógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.

Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen színez csattanós párbeszédekkel.

Zsiráflány

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments