Elkezdődött a regisztráció a XI. KMDSZ Nyári Egyetemre

Elkezdődött a regisztráció a XI. KMDSZ Nyári Egyetemre! A Kolozsvári Magyar Diákszövetség által szervezendő eseményre a középiskolás diákok július 12-26. között regisztrálhatnak.




A KMDSZ Nyári Egyetem nyitott minden olyan 18. életévét betöltött, 11. és 12. osztályt végzett diák számára, aki a kincses városban tervezi folytatni a felsőfokú tanulmányait, vagy érdeklődik a kolozsvári egyetemek iránt.

A program keretein belül a diákoknak augusztus 17-20. között, lehetőségük lesz megismerni a kincses város nyári diákéletét, találkozni és ismerkedni a felsőbbéves diákokkal, bejárni az egyetemeket, megismerni a tanárokat. A KMDSZ Nyári Egyetem előnyt jelent a résztvevő diákok számára, hiszen az új tanévben már ismert helyszíneken, ismerős tanárokkal és diákokkal kezdhetik meg egyetemi éveiket.

Az idei évben a KMDSZ Nyári Egyetem szervezéséből mind a Makosz (Romániai Magyar Középiskolások Szövetsége), mind a 19 KMDSZ Szakosztály kiveszi a részét. A résztvevő diákok a választott szakjaik szerint kerülnek csapatokba, így megismerhetik a jövendőbeli szaktársaikat, illetve a KMDSZ Szakosztályokat is egyaránt.

Jelentkezéssel kapcsolatos információkért kövesse a KMDSZ Nyári Egyetem Facebook-eseményt a KMDSZ Instagram- és Facebook-oldalát.


Nyitókép forrása: KMDSZ Facebook oldala

Közlemény

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments