Támogatói csoportot indít a sikeres szesszióért a BBTE karrierközpontja

Közösségi összefogásra buzdítja a hallgatókat a már hagyománynak örvendő projekttel a BBTE Karriertanácsadó, Pályaorientációs és Alumni Központja.



A január 17–február 6 közötti időszakban zajló vizsgaidőszakra a központ munkatársai létrehozták a Diák vagyok, és vizsgázni akarok elnevezésű Facebook-csoportot, egy olyan közösséget, amelynek célja, hogy támogatást nyújtson a hallgatóknak a vizsgaidőszakban. A karrierközpont szakemberei tanulástechnikai tippekkel, időbeosztási módszerekkel és stresszkezelési technikákkal segítik a csoporttagokat, akik egymásnak is támaszt nyújthatnak, hasznos tippekkel láthatják el egymást, megoszthatják tapasztalataikat, gondolataikat a velük egyazon helyzetben lévő társaikkal.


„Az a célunk ezzel a kezdeményezéssel, hogy egy erős közösséget építhessünk ki a vizsgázó hallgatóink számára. A diákok egymást támogatva sikeresebben teljesíthetik a vizsgaidőszakot, a központ pszichológusainak köszönhetően pedig folyamatos támogatást kapnak ebben az szellemileg-érzelmileg igénybe vevő periódusban. A központ kollégái a háromhetes időszakban aktívan jelen vannak a csoport életében, bátorítják a hallgatókat, tippekkel, hasznos információkkal jelentkeznek, hogy a végén mindenki egy kiemelkedően sikeres időszakot tudhasson maga mögött” - nyilatkozta dr. Illyés Magda, a Karriertanácsadó, Pályaorientációs és Alumni Központ vezetője.


A Diák vagyok és vizsgázni akarok elnevezésű Facebook-csoport nyilvános és mindenki számára elérhető.


Nyitókép forrása: Diák vagyok és vizsgázni akarok Facebook-csoport

Közlemény

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments