Ne a fióknak! – versenyfelhívás és összművészeti esemény a Planiban

Egyetemista vagy? Most végzel a középsulival? Vagy nem vagy egyetemista, de úgy érzed, hogy a fiókod tartogat meg nem mutatott kincseket, amiket szeretnél nyilvánosság elé tárni? A BBTE három végzős évfolyama egy közös programot szervez számodra a Planetariumban január 7-én.




A három programpontból álló esemény egyike a Ne csak a fióknak! kreatívírás verseny és felolvasóest, melyre a következő műnemekben nevezhetsz: líra, epika, dráma. Szövegeidet december 28-ig küldheted el a neafioknak@gmail.com e-mail címre.


Ha szeretnéd, a szervező csapat az anonimitás lehetőségét is megadja. Ha élnél ezzel a lehetőséggel, csatolj egy jeligét a szövegeid mellé, hiszen így fog megjelenni szöveged az eseményen. A legjobb szövegek nem csupán publikációs lehetőséget kapnak, melyet szakmai zsűrink ítél oda, de a közönség díját is elnyerheted! Ha szeretnéd megmutatni tehetséged vagy beleszólnál a verseny alakulásába, mindenképp ott a helyed!


Az esemény folyamán kerekasztal-beszélgetésen is részt vehetsz és betekintést nyerhetsz a kultúrkocsmaként működő intézmények tevékenységeibe. Vendégeink Márkos Tünde és Mostis Gergő, az Insomnia és a Planetarium tulajdonosai.


A nap végére pedig egy crossover-indie-pop zenekar fergeteges koncertjén vezetheted le energiádat: a Kvab zenekar lesz a hangulatfelelős.


A belépés és a részvétel ingyenes minden programon, viszont a járványhelyzet miatt előzetes regisztrációhoz és oltási (zöld) igazolványhoz kötött. A programokról és versenyről további információkat olvashatsz az esemény leírásában.


A szervezők fenntartják az időpont- és programváltoztatás jogát.

Otthon ne felejtsd magad! 


Közlemény

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments