Huszonharmadik alkalommal szervezik meg Kolozsváron az Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciát (ETDK)




Huszonharmadik alkalommal szervezik meg, 2020. május 21-24. között, Kolozsváron a reál- és humántudományi Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciát (ETDK), amelyet az idén 42 szekcióban hirdetnek meg a szervezők.


A kolozsvári Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia (ETDK) a reál- és humántudományi szekciókat foglalja magába. A konferencia kihívást, lehetőséget nyújt a magyar anyanyelvű diákok számára, hogy összemérjék saját kutatási eredményeiket, szakmai tudásukat a bölcsészettudományok, a hittudomány, a társadalomtudományok, a természettudományok és a művészetek területén. A konferencián részt vehetnek romániai és külföldi felsőoktatási intézmények hallgatói is.

A meghirdetett szekciókba január 12-től február 14-ig lehet jelentkezni az ETDK megújult honlapján. A kivonatokat (a dolgozat összefoglalója) február 28-ig kell eljuttatni az online felületre belépve. A dolgozatok végleges változatát április 27-ig elektronikusan, április 28–30. között pedig a jelentkezőket személyesen várjuk az adatellenőrzésre.

Az ETDK szervezője a Babeş–Bolyai Tudományegyetem, a Kolozsvári Magyar Diákszövetség és a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet.

Közlemény

Nyitókép forrása: Reál- és humántudományi ETDK hivatalos Facebook oldala

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments