Világ körüli utazás a Happy F*cking Dolls diáknapos klánnal

A Diáknapokat minden évben megelőlegezik a klán-bulik, amelyeket pontok nélküli elővetélkedőkként határozhatunk meg. A győztes az a csapat, amelyik az év felejthetetlen partiját hozza. Erre a legendás bulira készül most a Balls&Dolls, a FuckTúra és a Vidámfiúk csapata április 17-én a Form Space-ben.


„A bemelegítő buli nagyobbat fog szólni, mint valaha!” – ígérik a szervezők. A tavalyi jól bevált helyszínen lemezlovasok mellett idén több extra szolgáltatással és játékkal is készülnek. „Hazaviheted a bulit képekben a Retrobooth fotódoboz segítségével. Tombolán pedig te lehetsz az, aki megnyeri a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál VIP bérletét és találkozik a Lost Frequencies, a Modestep meg a többi zenekar tagjaival” – emelte ki Lázár Beáta, a FuckTúra csapatkapitánya. Hozzátette, játékok fogják a hangulatot fokozni. Belépőket lehet nyerni a bulira, fél méter shot-ot, az est legnagyobb fődíja pedig a VIBE VIP bérlet, amit kávéautomatás árban, 1 lejes tombolával és kis szerencsével lehet megnyerni.

Tavaly 600 partiarcot tudtak elcsábítani a Happy F*cking Dolls klán tagjai a klán-bulijukra, most viszont rekordot akarnak dönteni. Ezért több extrával készülnek szerdán. A zenét Dj Mini, Dj George és NRB fogja keverni este tíztől reggelig, akik a résztvevők szerint anno fergeteges bulit csaptak. A beugró 22:00-00:00 között 10 RON, éjfél után 15 RON. A HFD klán a csapatkapitányoknak ingyenes belépést biztosít, ugyanis Lázár Beáta szerint az ő munkájuk a legnehezebb a Diáknapok alatt, ezért így szeretnének kedveskedni nekik. Ugyanakkor a szervezők üzenik, hogy a csapatot se hagyják otthon, mert ezt a bulit kár lenne kihagyni (és együtt valóban vagányabb a parti – szerk. megj.).


A Balls&Dolls, FuckTúra és Vidámfiúk színe: piros, narancssárga és magenta. A klánnév, mint írták magyar fordításban „kissé zavarba ejtő lehet, viszont klánkiáltásnak ideális”. A főleg székely és Kolozsvár környéki csapatok, az udvarhelyi FuckTúra és a kolozsvári Balls&Dolls már több generáción átívelt, 11 és 9 éves csapatokról beszélhetünk. A Vidámfiúk pedig már középiskolában elkezdtek hangolódni, hisz a KMDT Diáknapokon alakultak, 2015-ben és egyetemistaként ez lesz a második évük. A FuckTúra és a Balls&Dolls már három éve klántársak, 2018-ban csatlakoztak a Vidámfiúk, ahol Lázár Beáta kiemelte, nem csak fiúk vannak, hanem a lányok is nagyon vidámak.

Közlemény

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments