Lyukat vágtunk a kádba az Intim Torna Illegállal





Már az előzenekar megalapozta a hangulatot a kolozsvári Form Space-ben szerda este. A Csajod többnyire a rock, a pop, a punk, az alternatív stílus szerelmeseinek kedvezett. Őket szorosan követte az est főszereplője, Magyarország egyik legismertebb zenekara, akiknek kedvenc mindene a bicikli, és akiknél senki nem vágja jobban a lyukat a kádba – az Intim Torna Illegál (ITI)

Az együttes már-már visszatérő vendég városunkban, ezúttal azonban erdélyi klubturnéjuk első állomásaként. Olyan dalokkal érkeztek, mint a Nézz rám a buszon, a Felhő fenn az égen, a Hipnotizőr király vagy az Örökké

Dorogi Péter, az együttes szólistája azzal konferálta fel az ikonikus Vágjál lyukat a kádba című dalukat, hogy ennek a számnak bizony a sikerét a kolozsvári diáknapok okozta. Viszont a nosztalgikus pillanatokat ennél is izgalmasabb élmény előzte meg! Négy nappal ezelőtt megírt, Ahol véget ér a tél című éneküket  adták elő a fiúk a közönség nem kis meglepetésére és lelkes ujjongását kiváltva.

Tapsvihar fogadta a számot, amely egyértelműen jelezi, az első benyomás visszajátszást kér. 


„Felejthetetlen élmény volt, az együttes szavaival élve »Ez az emlék örökké tart«” – nyilatkozta egy résztvevő. 

A koncert végén, hosszas visszatapsolás után A számon a szívem dallal zártak a fiúk, majd vastaps kíséretében, hálás tekintettel távoztak. Legalábbis egy időre.

Koncert után dedikáltatásra és fényképkészítésre is sor került. A bulizni vágyok pedig Matheus Alter-Indie-Disco Afterparty-ján folytathatták a táncot, ami az égig emel.  
Nagy Andrea

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések

Comments